ວິທີແກ້ອາການແສບມືຈາກໝາກເຜັດ
ຫຼາຍຄົນອາດຈະຮູ້ສຶກແສບຮ້ອນມືຫຼັງເຮັດອາຫານ ເພາະມືໄປສຳຜັດຖືກສານແຄບໄຊຊິນ ເຊິ່ງສ່ວນໃຫຍ່ຢູ່ໃນແກ່ນສີຂາວໃຈກາງຂອງໝາກເຜັດ ເຮັດໃຫ້ຮູ້ສຶກແສບຮ້ອນໄດ້

ແຕ່ເຮົາສາມາດແກ້ອາການນີ້ໄດ້ດ້ວຍ 2 ວິທີຄື:
ວິທີທີ່ 1 : ນຳເກືອສຳລັບປຸງອາຫານ ປະມານ 1 ບ່ວງແກງ ທາບໍລິເວນທີ່ແສບຮ້ອນ ແລ້ວຖູມືໄປມາກໍຈະຊ່ວຍບັນເທົາອາການໄດ້

ວິທີທີ່ 2 : ໃຊ້ແປ້ງຝຸ່ນສຳລັບທາໂຕເດັກເດັກ ຫລື ແປ້ງທີ່ໃຊ້ປະກອບອາຫານ ລູບຖູບໍລິເວນທີ່ຮູ້ສຶກແສບຮ້ອນໄປເລື້ອຍໆ ຈົນອາການຫາຍໄປ
ວິທີແກ້ອາການແສບມືຈາກໝາກເຜັດ
Reviewed by makarow
on
7:32:00 PM
Rating: